Връзките са колкото прекрасни, толкова и сложни, каквито са и

...
Връзките са колкото прекрасни, толкова и сложни, каквито са и
Коментари Харесай

5-те най-важни въпроса преди сериозно обвързване

Връзките са колкото прелестни, толкоз и комплицирани, каквито са и хората в тях с цялата оцветеност на личността им. Ето за какво е доста мъчно да се даде една общовалидна рецепта за триумф и благополучие във връзката. Ако желаете да се обвържете надълбоко и да имате сериозна връзка с сътрудник, с който да създадете нещо по-трайно и същинско от просто забежка, е значимо да знаете някои неща, преди да предприемете тази стъпка, написа BulNews.

Няма значение какъв брой страховит и необикновен ви се коства сътрудникът ви при започване на връзката. За да преминете на идващ по-сериозен стадий е значимо да знаете някои неща за него. Според тях ще прецените дали той е подобаващ за по-нататъшно развиване на връзката или не.

Кои са нещата, които е добре да знаете за колегата си, преди да побързате да се обвържете?
Ето 5 от тях:

1. Къде желае да живее?

Ако си представяте живота си на разнообразни места, това би било проблем. Представете си, че той желае да замине в чужбина, а вие не или противоположното. Може да желае да живее в различен град, което за вас също да е проблем. Ако желаете да обвържете животите си, първото нещо, което би трябвало да си изясните е къде желаете да живеете.

2. Мечтае ли да бъде татко?

Този фундаментален въпрос е доста значим, тъй като в случай че единият желае семейство и деца, а другият не, връзката наподобява по-скоро обречена и невъзможна. Преди да се обвържете съществено, би трябвало да знаете дали той е подготвен да бъде татко и желае ли това. Ако вие сте на такава вълна, а той не, това би било проблем.

3. Как се оправя с парите?

Обвързването се случва на доста равнища и едвам не ви се желае, материалното е едно от тях. Ако ще делите живота си, ще делите и финансите си. Затова е значимо да знаете по какъв начин сътрудникът ви се оправя с парите.

4. Как се отнася с майка си?

Вглеждането в детството е от голяма важност за това да разберете що за човек е сътрудникът ви и какво се крие зад приятната фасада. В връзките с майката и с родителите изобщо са кодирани доста подводни камъни, които след това могат да се окажат огромен проблем. Обърнете внимание дали е прекомерно непосредствен с майка си или пък се държи с нея прекомерно нападателно. Обикновено тези две крайности подсказват, че там се крие огромен проблем, който може да рефлектира върху връзките и връзката ви.

5. Как се отнася към обслужващия личен състав?

Отношението към обслужващия личен състав, като сервитьорите да вземем за пример, също може да подскаже много за личността на човек. Ако той се държи с тях като прислужници, наскърбява ги, унижава ги, това несъмнено е червен байрак за отношението му към останалите, изключително към считаните за по-нисшестоящи от него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР