Връзките между Русия и България имат древна и богата история,

...
Връзките между Русия и България имат древна и богата история,
Коментари Харесай

Владимир Путин към Румен Радев: Братска дружба свързва 2-та ни народа от векове

Връзките сред Русия и България имат антична и богата история, написа в приветствена депеша до българския президент Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, оповестена на уеб страницата на администрацията на съветския държавен глава Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, съобщи ТАСС.

От епохи нашите два народа са били свързани с братска дружба, културна и духовна непосредственост, които са твърда основа за нашето връзки, се показва още в документа, обнародван във връзка 25 години от подписването на Договора за другарски връзки и съдействие сред София и Москва.

Путин акцентира, че документът е съдействал за увеличението на размерите на двустранната търговия, вложенията, засилил е съдействието в областите на енергетиката, науката, техниката, и в филантропичната и други сфери. Стопанинът на Кремъл уточни още, че в двустранните връзки има още доста неразкрит капацитет.

"Убеден съм, че още един празник, който се чака да бъде маркиран през март. 140-те години от Освобождението на България от османска власт ще бъде мотив за задълбочаването на двустранните връзки по всички точки на дневния ред ", добави президентът.

Путин пожела на Радев здраве и триумфи, а на българските жители - благоденствие и преуспяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР