Връзката с женен мъж може да ви донесе позитивни емоции

...
Връзката с женен мъж може да ви донесе позитивни емоции
Коментари Харесай

Връзката с женен мъж

Връзката с женен мъж може да ви донесе положителни страсти или отчаяние. Всичко зависи от вашите упования от тези взаимоотношения.

Често се случва красива и самостоятелна жена да има връзка с женен мъж. Защо? Какво желае тя от тази връзка? Какво би трябвало да се направи и би трябвало ли въобще да продължава? Темата за „ любовния триъгълник “ във филмите и книгите е толкоз известна, че не е чудно, че се случва и в действителния живот. Понякога фамилията печели, от време на време любовницата. Нека обаче в този момент да обсъдим всички преимущества и дефекти на такава връзка.

Връзката с женен мъж

Мненията за такава връзка са разнообразни. Няма “дясно ” и “ляво ”, няма “добро ” или “зло ”. Вашето прочувствено благоденствие е значимо тук.

Ще съжалявате ли?

Съгласни ли сте да бъдете втората?

Ще завиждате ли или ще останете неутрални?

Свобода

Ако желаете връзка без обвързване, този вид връзка е тъкмо за вас.

Житейски опит

Връзките в “любовен триъгълник ” са същински урок в живота. След такава връзка ще сте подготвени за безусловно всички изненади и компликации.

Роднини

Ако постоянно се дразните от общуването с околните на приятеля ви, то женените мъже е малко евентуално да желаят да ви срещнат със фамилията си.

Възрастова разлика

Вероятно той е по-възрастен и умел, има какво да се научи от него. Разбира се, единствено в случай че желаете по-възрастен сътрудник.

Самота

Не може да очаквате визитите му по време на празниците, надали ще имате уютни вечери, прекарани вкъщи.

Ревност

Колкото и да се лъжете, че това възприятие не е типично за вас, рано или късно то ще ви завладее.

Липса на непоклатимост

За страдание цялата непоклатимост отива в фамилията.

Бъдеще

Липсва на вероятности за развиване на връзките.

Как да говорите с женен мъж за връзката?

Първата стъпка е да дефинирате всички “правила ”. И двамата разбирате, че другите не трябва да разбират за вашата връзка. И двамата желаете връзката да бъде лесна и ненатрапчива. Можете даже да обсъдите по кое време е подобаващото време за двамата да се срещнете. Изяснете всичко, с цел да няма упреци по-късно.

Но преди този момент си признайте какво желаете да получите от такава връзка: материални изгоди, внимание, да избягате от самотата, секс без ангажимент?

Съвет от психолог

Такава връзка е доста комплицирана. Това е връзка, в която качествата и дейностите на мъжа са лимитирани. Често тези “ограничения ” не зависят от брачната половинка, децата или публичното мнение, по-често се основават на желанието на брачна половинка да “седи на два стола ” и да не загуби нито брачната половинка, нито любовницата си.

Няма смисъл да предявявате искания към мъж, който е почнал връзка с вас, до момента в който е женен. Ако желаете да знаете същинското му отношение към вас, би трябвало да разберете няколко неща:

Причина за изневярата

Защо се е трансформирал мъжът? Наистина ли е неудовлетворен от жена си или просто търси „ премеждие “?

Може ли да бъде благополучен в такава връзка?

Ще одобри ли брачната половинка, знаейки за измяната, това, което мъжът й прави и ще му елементарни ли?

Ще успее ли брачната половинка да се помири с обстоятелството, че връзките се разпадат.

Ще се задоволите ли да останете на назад във времето и да приемете това, което ще се случи със фамилията му?

Как да се държите?

На първо място, това е игра без правила. И, в случай че желаете да спечелите тази игра, ще би трябвало освен да разсъните своята мъдрост, само че и да се извършите с невероятна мощ.

Никога не заставайте против брачната половинка. Избягвайте подиуми и прояви на яд. Първо, вие сте втори. Уважавайте нея и себе си. Второ, помислете сами какво ще избере един мъж: спокойната и позната жена или пристъпът ви на яд, когато не знаете какво желаете?

Вижте още: Тайно писмо

Не съдете! Подкрепете мъжа!

Толкова хора изискват доста от него. Помогнете му да откри мир и естетика.

Забравете за негодуванието, това не е позицията, в която можете да покажете капризите си. Говорете непосредствено и решавайте проблемите незабавно. Или се отдръпнете.

Проявете интерес. Бъдете забавни на мъжа, той по тази причина е с вас, нали?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР