Връзката на Дженифърл Лопес и Алекс Родригес започна едва през

...
Връзката на Дженифърл Лопес и Алекс Родригес започна едва през
Коментари Харесай

Джей Ло и Алекс Родригес празнуват 2 години любов

Връзката на Дженифърл Лопес и Алекс Родригес стартира едвам през 2017-та, само че историята им датира от цели 14 години.

Когато се срещат за първи път, Джей Ло, дружно с тогавашния си брачен партньор Марк Антъни, посещават един от мачовете на Алекс Родригес. Професионалният бейзболен състезател също не е single в този миг, а е женен за Синтия Скъртис, с която имат дъщеричка (Наташа), тогава единствено на една годинка.

Любопитен факт е, че годината 2008-ма е доста значима и за двете двойки: точно тогава се ражда втората щерка на Алекс и Синтия – Ела, само че за жалост двамата се развеждат малко по-късно. Колкото до Джей Ло и Марк, през 2008-ма те стават горди родители на близнаците Максимилиан и Ем. Връзката на певицата устоя малко повече и през 2014-та двамата се развеждат.

Преди обаче да станат публично двойка, Алекс е имал единствено една връзка – с някогашната брачна половинка на съоснователя на Гугъл, до момента в който Джей Ло е имало няколко къси и не толкоз сполучливи връзки с сътрудници от Холивуд. Романсът на певицата и бейзболиста стартира при започване на 2017-та година, а първата стъпка я е направила точно Джей Ло.

“Почти не изкрещях ‘Алекс!’, тъй като съм толкоз срамежлива “, споделя изпълнителката за момента когато 11 години след запознанството им, тя го вижда пред ресторант в Лос Анджелис. “Можех просто да го подмина, само че не знам за какво отидох до него, потупах го на рамото и споделих ‘Хей”.. Това беше едно от тези неща, които се насилваш да направиш, само че по принцип не би “, признава Джей Ло пред Vanity Fair.

Алекс, от своя страна, е запленен и незабавно отбелязва какъв брой красива наподобява певицата. Малко по-късно същия ден, той й предлага да излязат на вечеря. Най-забавната част от срещата им, провела се в хотел Бел Ейър, е когато професионалният състезател е толкоз обезпокоен, че отива до тоалетната, от където написа СМС на Дженифър: “По дяволите, толкоз си секси! “.

Няколко месеца по-късно, връзката им става публична, макар че първоначално, техен непосредствен споделя пред People, че двойката “го кара доста умерено, безгрижно и главно се забавляват”. Безйболистът прекарвал доста време около децата на Дженифър Лопес, до момента в който тя била извънредно деликатна, имайки поради, че той към този момент има две значими дами в живота си – Наташа и Ела.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР