Връзката между Beyonce и Роксана датира отдавна, като световната звезда

...
Връзката между Beyonce и Роксана датира отдавна, като световната звезда
Коментари Харесай

Успех! Роксана изпя един от най-големите хитове на Beyonce – “Halo” на цигански език

Връзката сред Beyonce и Роксана датира от дълго време, като международната звезда е един от идолите на „ Кралицата на циганската музика в Европа “ през цялото време на кариерата ѝ. През 2013 година Роксана прави препратки към Beyonce с цялата си визия в клипа на песента „ С „ О “ започваш “, написа pleven.utre.bg.

„ Една нощ сънувах невероятен сън по какъв начин аз върша “Halo” и на сутринта незабавно се обадих на текстописеца Енчо Расимов “, споделя невероятната история на „ Девла Исусе “ самата Роксана. В началото всички се пробват да разубедят певицата, тъй като задачата ѝ наподобява невъзможна. Лицензодържателите на авторските права на “Halo” обаче дават разрешението си на Роксана да направи кавър на песента.

„ Девла Исусе “ се отличава с извънредно мощно обръщение, което Роксана насочва към своите слушатели и ромите по целия свят за следващ път (след като го направи с ексцентричния си план „ Джелем, Джелем “). „ Трябва да спрем да си слагаме граници. Добрият, надареният, можещият не трябва да бъде лимитиран и връзван. Песента не може да бъде вързана и по тази причина аз насочвам своите послания посредством нея, с цел да стигнат до всеки. Нека се обърнем към Бога, да си прощаваме повече и да отворим сърцата си по-широко “, споделя Роксана.

Новата ария показва и безграничните качества на гласа на Роксана, която за следващ път потвърждава, че няма никакви стилови ограничавания. За смелостта и професионалното си осъществяване на „ Девла Исусе “, певицата към този момент получи персонални поздравления от сръбската звезда Драгана Миркович, неповторимата Софи Маринова и още доста сътрудници от всички Балкански страни.

Клипът на „ Девла Исусе “ е сниман в читалището в град Ловеч и в центъра на Града на люляците. Режисьор е Радина Миленчева, с която Роксана работи сполучливо в последните си хитови планове.

Дигиталната дистрибуция е поверена на KVZ Music Ltd.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР