Връзката е трудна и носи много неприятности. Но също така

...
Връзката е трудна и носи много неприятности. Но също така
Коментари Харесай

Понякога да си необвързана носи много повече щастие, отколкото имаш човек до себе си

Връзката е сложна и носи доста неприятности. Но също по този начин и те кара да се чувстваш благополучен и задоволен. Само и само в случай че тя е сполучлива, несъмнено. Тази, която ти носи наслада и те кара да се чувстваш жив. За страдание не всяка жена има щастието да се наслаждения на такива връзки. И се помирява с отровен сътрудник, с който споделя живота си. Всъщност, с който пропилява живота си. Защото да живееш с мъж, който ти носи единствено и само болежка и горест, не е живота, а наказване. Но ти си тази, която го позволява. Може би от боязън, че ще бъдеш сама. Но знаеш ли, че от време на време самотата е за предпочитане от това да бъдеш в нещастна връзка, в която още веднъж може да се почувстваш самотна?

Край на самосъжалението! Не се срамувай, че нямаш сътрудник. Ти си прелестна персона и знай, че ще пристигна ден, когато Любовта ще почука на вратата ти. От теб зависи дали ще я допуснеш или не. Но преди този момент да се случи, би трябвало да се научиш да обичаш себе си. Защото по какъв начин ще обичаш някой различен в случай че не си способна на обич към теб самата?

Да не си във връзка си има и своите преимущества. Чувството за независимост и самостоятелност е повече от ужасно. И да си сама не значи безусловно, че си самотна. Има толкоз доста дами във връзка, които се усещат самотни и толкоз доста необвързани, които са щастливи. Въпрос на панорама точка.

Горе главата! Дори и в това, което мислиш за неприятно, може да откриеш нещо красиво. А ние ще ти представим няколко неща.

Представяме ти преимуществата от това да си необвързана.

Свобода и самостоятелност

Може би свободата е фантазия за всяка една жена, която сега е във връзка и не може да излезе на никое място без наличие на своя сътрудник. За никого не е загадка какъв брой ревностни са мъжете и по какъв начин се нервират даже и от инцидентните минувачи, които хвърлят погледи на техните дами. Както се нервират и от нейния сътрудник, другар и така нататък И несъмнено следват редица разногласия и кавги, които усложняват връзката. Да ревността е нездравословна и лимитира свободата.

Е, когато си самостоятелен този проблем не съществува при теб. Може да излизаш на всички места и когато и да е. Позволение искаш единствено и само от теб самата. Не се съобразяваш с никого и в живота ти отсъстват любовните драми, основани от ревностен сътрудник. Свободата е сладка. Наслаждавай се на нея, до момента в който си към момента необвързана. Защото по-късно ще я търсиш – само че надали ще я намериш.

Шансът да се влюбиш още веднъж

О, да! Едно от най-големите преимущества да си необвързана е този хубав късмет да се влюбиш още веднъж. Тръпката, която изпитваш всякога, когато излизаш. Вълнението, когато общуваш с някой чужд мъж, който флиртува с теб. Пеперудите в стомаха, които идват по-късно. И тази откровена и влюбена усмивка, която ненадейно се появява на лицето ти. Когато си необвързана ти си свободна да избираш. И имаш шанса да се влюбиш още веднъж. Да изпитваш това необикновено възприятие, което те кара да се чувстваш същински жива. Красиво е, нали?

Интимност без упования

Когато си необвързана може да флиртуваш с който си поискаш. Независимо доколко на фамилиарност ще стигнеш с този мъж, няма никакво значение. Ти просто се забавляваш и наслаждаваш на момента. Не очакваш безусловно нищо от него, както и той няма упования от теб. Просто пристрастеност и привличане. Да спиш с момче, което харесваш външно, не значи, че се държиш непристойно, в противен случай. Ти си необвързана и може да правиш каквото си поискаш. Не дължиш пояснения на никого. Нито пък изпитваш виновност. А какво по-хубаво от това?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР