Връзка между ареста на Бойко Борисов и срещата, която той

...
Връзка между ареста на Бойко Борисов и срещата, която той
Коментари Харесай

Ексклузивно! ГЕРБ съзря връзка на ареста на Борисов със срещата му онлайн с Порошенко

Връзка сред ареста на Бойко Борисов и срещата, която той направи онлайн с някогашния президент на Украйна Порошенков. Лидерът на ГЕРБ и кметът на София Йорданка Фандъков разговаряха с Порошенко във видео диалог часове преди Борисов да бъде арестуван от полицията.

„Има ли някаква връзка противозаконният арест с деня на срещата във видеоконферентна връзка с някогашния президент Порошенко със поръчката на ангажираност на нашата парламентарна група за поддръжка на Украйна и със поръчката, че ГЕРБ-СДС ще декларари и упорства за такава поддръжка? Подозираме, че доста сериозна такава причинноследствена връзка има“, сподели председателката на парламентарната група Десислава Атанасова в изказване от коридорите на Народното събрание.

Българските жители писали тройка на ръководещите, а 60% считали, че „Бойко-Рашковото МВР“ се употребява за принуда, изясни Атанасова, разглеждайки миналите 100 дни от ръководството на Кирил Петков.

Според Делян Добрев най-правилната оценка за държавното управление дават финансовите пазари. „Аукционът за 7,5-годишно ДЦК, което се организира в понеделник и завърши при рентабилност от 1,33% спрямо 0,49% през ноември предходната година. Много от вас биха споделили, изключително хора от държавно управление, че това се дължи на войната. Да бъдем напълно правилни би трябвало да гледаме разликата, спреда. Той би трябвало да е идентичен в като в Германия. Ще забележим, че в ноември предходната година той е бил под 1%, а в този момент над 1%“, сподели Добрев.

Протокол от показанията, които Кирил Петков е дал се появиха в медиите, а зам. ръководителят на ГЕРБ Томислав Дончев назова позвилия сеози документ е фрапантен, би трябвало да се учи в университети, освен по правни науки, само че и по медицина. „Там се загатват Изпълнителна организация одит на средствана на Европейски Съюз и дирекция народен фонд в дирекция на финансите, които някой би споделил, че не работят добре“, сподели Дончев.

Различни медии вадят описи с депутати, които ще бъдат арестувани от полицията. Искали да го питат кои ще бъдат задържани, не за друго, а с цел да могат да си приготвят топли облекла и да изпратят дребните си деца на баби и дядовци, с цел да не бъдат уплашени от претърсвания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР