Вратарят на френския национален отбор по футбол Юго Лорис обяви,

...
Вратарят на френския национален отбор по футбол Юго Лорис обяви,
Коментари Харесай

Лорис посочи най-голямата заплаха преди 1/8-финала на Световното първенство

Вратарят на френския народен тим по футбол Юго Лорис разгласи, че персоналните му цели и върхове, които може да реализира, остават на назад във времето, когато става дума за класирането на международните първенци на четвъртфинал в Катар. Лорис приказва пред публицистите в базата на тима в Ал Раян в Катар.
 Аржентина избегна конфликт с Франция, Полша също има мотив за наслада Аржентина избегна конфликт с Франция, Полша също има мотив за наслада
  " Петлите " срещат Полша в Доха на следващия ден в осминафинал на Мондиал 2022 и упованията са Лорис да изравни Лилиан Тюрам със 142 мача за Франция. Той призна, че това съставлява незабравим миг в кариерата му с националната фланелка, която започва преди 14 години в мач против Уругвай. Но бързо смени тематиката и изясни, че желае да бъде оптимално добре квалифициран за утрешния дуел на стадион Ал Тумама. 
 Тео Ернандес не се включи в днешната подготовка на Франция Тео Ернандес не се включи в днешната подготовка на Франция
" Това е нещо огромно за мен и голяма чест да доближи този брой мачове. Но в този момент се намираме ден преди осминафинала, тъй че върхът е вторичен все още. Световното състезание е най-важното нещо и аз съм на 100 % съсредоточен ", споделя стражът на Тотнъм от британската Висша лига. 
55  Тунис - Франция 1:0, група
" Може би ще оценя значимостта на този връх, когато шампионатът приключи ", добавя той и признава, че главната опасност за неговата мрежа в срещата ще бъде звездата на поляците Роберт Левандовски. Преминалият в Барселона голмайстор прекъсна головата си суша на международни финали и изрази вяра, че сметката му ще пораства. Лорис прибавя по въпроса: " Левандовски е един от най-хубавите играчи с номер 9 на гърба в целия свят и това е от много време. Той е доста значим за Полша футболист, само че ние се изправяме против тим, който се пази добре, който работи интензивно в доста зони на терена, а по-късно имате Левандовски начело и той е безмилостен ". 

" Полша заслужава да бъде тук. Опитваме се да проучваме техните мачове, с цел да забележим против какъв вид игра ще се надигнем. Има и душевен детайл, който идва на този стадий, тъй че ще би трябвало да сме подготвени. Знаете, че една неточност може да ти коства целия шампионат, добавя вратарят на въпрос дали единствено Левандовски е опасността за френския тим. Фазата на директните елиминации може да докара до решение на мачове с осъществяване на дузпи и макар че Лорис ще си напише домашното по тази тематика, 35-годишният състезател признава, че крайният излаз може да бъде и поради шанс. 

" Имаме всичко налично, с цел да проучваме инструментите на Полша. Дузпите също може да се проучват, само че в последна сметка освен това осъществяване след 120 минути игра шансът е фактор ", споделя Лорис. " И не е единствено шансът, а от време на време даже инстинкт, който няма разумно пояснение. Ако дузпата е изпълнена добре, възможностите да я спасиш не са кой знае какъв брой огромни ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР