Вратарят на Ботев (Враца)Красимир Костов каза своето мнение за състоянието

...
Вратарят на Ботев (Враца)Красимир Костов каза своето мнение за състоянието
Коментари Харесай

Красимир Костов: ЦСКА е добър отбор, но се надявам да се поздравим с успех

Вратарят на Ботев (Враца)Красимир Костов сподели своето мнение за положението на тима преди семейството на ЦСКА - София в неделя.

" Мач с един от грандовете в България. За мен и момчетата това е една отлична опция. Дано успеем да се поздравим с триумф. Откакто аз съм в Ботев (Враца) не сме спечелвали точка против ЦСКА. Нямам пояснение за какво това е по този начин. Подготвяме се за мача, като проучваме и разузнаваме, само че те са добър тим, който е в челото на класирането.
 Ботев (Враца) даде информация за семейството на ЦСКА - София Ботев (Враца) даде информация за семейството на ЦСКА - София
В доста от мачовете до момента загубихме точки, където заслужавахме такива. Класата в съблекалнята не дава отговор на мястото в класирането, което заемаме до този миг. Шансът сигурно не бе на нашата страна.

Дани Моралес е един добър човек и добър мотиватор. Иска да се развива и повдигна духа в съблекалнята, което се вижда от резултатите. Трябва да се борим да запазим мястото си в групата. Какво ще се случи, времето ще покаже.
 ЦСКА - София без главен футболист против Ботев (Враца) ЦСКА - София без главен футболист против Ботев (Враца)
Надявам се почитателите да ни поддържат против ЦСКА. Трябва да бъдем всички дружно, с цел да реализираме задачите си ", съобщи Красимир Костов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР