Вратарят Александър Нюбел каза, че клубът от френската Лига 1Монако

...
Вратарят Александър Нюбел каза, че клубът от френската Лига 1Монако
Коментари Харесай

Нюбел за Байерн: Трансферът никога не е бил на дневен ред

Вратарят Александър Нюбел сподели, че клубът от френската Лига 1Монако е наложил несъгласие на завръщането му в Байерн (Мюнхен) през януарския трансферен прозорец и към момента не е ясно дали въобще той още веднъж ще облече екипа на първенците в Бундеслигата. 

Нюбел е в Монако чартърен за два сезона от " баварците " с договор, който изтича на 30 юни. Байерн обмисляше вероятно завръщане на Нюбел, откакто титулярният им пазач Мануел Нойер получи фрактура на крайници в края на сезона, само че 26-годишният състезател сподели пред ДПА, че управлението на Монако не е желало това. " Монако ми даде ясно да схвана, че на този ранен стадий несъмнено няма да ме пуснат. Следователно прехвърлянето в никакъв случай не е бил в действителност проблем за мен ", сподели стражът. 

Байерн подписа с Ян Зомер от Борисия Мьонхенгладбах. Нюбел сподели, че бъдещето му след лятото е неразбираемо, макар че има контракт с Байерн до 2025 година. " Оставам съсредоточен върху сегашното. Всичко останало е разпръскване. Нашата работа е задоволително сложна и е преди всичко ", сподели той преди дуела от осминафиналите на Лига Европа против Байер Леверкузен в четвъртък. Бившият пазач на Шалке 04 Нюбел напусна " баварците " през 2021 година, тъй като не получаваше съвсем никакво игрово време в наличието на Нойер и сподели, че не съжалява. 

" Стигнах до стадий, на който желаех да бъда номер 1. Имам контракт с Байерн Мюнхен до 2025 година и съм титулярен вратар в Монако, един от най-интересните клубове в Европа. Много съм удовлетворен от това ", добави той. Нюбел отхвърли рецензиите по отношение на прекосяването му в Байерн през 2020-а, като сподели, че " надали някой знае предисторията " и добави, че " избрах тази стъпка, тъй като желаех да знам до каква степен мога да стигна ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР