Враждата между Денис Топал и Филип Карамитев заплашва да експлодира

...
Враждата между Денис Топал и Филип Карамитев заплашва да експлодира
Коментари Харесай

Пагубни провокации между Топал и Карамитев в Братя

Враждата сред Денис Топал и Филип Карамитев заплашва да експлодира в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по Нова. Първоначално тихата война се трансформира в рискова игра за превъзходство, която заплашва да вземе и жертви. А зачестилите удари под кръста и мръсни номера заплашват бизнесите на „ Арол Холдинг “ и „ Кара Ботаникс “. Докъде са подготвени да стигнат двамата в съревнованието си за най-влиятелен състезател на наркопазара?

Французинът Жером се оказва следващата пресечна точка в ползите на Карамитев и Топал. Той е мечтан бизнес сътрудник и от двете страни, само че кой ще успее да му предложи по-добра оферта и какво решение ще вземе чужденецът за развиването на своите покупко-продажби в България?

Планът на Юлия за основаване на парфюмерийна лаборатория влиза в деяние. Това притегля вниманието на ГДБОП, които са компактно по стъпките на Топал. Следователите следят интензивността към този следващ бизнес за корпорацията на Денис и нещата им наподобяват все по-подозрителни. Ще влязат ли в клопката на хитрата украинка, или ще се усетят в точния момент, че някой доста ловко се пробва да отклони вниманието им?

Междувременно инспекциите към незаконните покупко-продажби на „ Арол Холдиниг “ водят служителите на реда и на оглед във фотостудиото на Топал. Какво ще открият там Калин и Михайлов и дали това ще им даде нова насочна точка за следствието?

Оставайки до късно на работа, Лора се натъква на притеснителна панорама в офиса на „ Кара Ботаникс “. Нарастват подозренията й, че в активността на компанията има нещо неправилно и тя търси метод да стигне до истината. Дали ще успее да научи повече, кое ще я сложи на кръстопът в нейните планове и какъв фрапантен поврат я чака?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР