Врачани станаха свидетели на поредното разкопаване на новоасфалтираните улици в

...
Врачани станаха свидетели на поредното разкопаване на новоасфалтираните улици в
Коментари Харесай

Врачани изреваха: Багер посегна на новоасфалтирана улица заради авария на „Топлофикация“ /снимки/

Врачани станаха очевидци на следващото разкопаване на новоасфалтираните улици в града, научи кореспондент на BulNews.bg. Хората към този момент губят вяра, че в регионалния град ще остане читава улица, която е с непокътната нова асфалтова настилка.
Възмутени читатели алармираха в медията ни, че през днешния ден са станали очевидци по какъв начин екскаватор разрушава настилката на новоасфалтираната улица под блок №139 в ж.к. „ Дъбника “.
Хората разясняват, че от началото на строителния сезон огромна част от ремонтираните улици в града са дали фира.
Виновник за унищожения асфалт този път била повреда на „ Топлофикация – Враца “.
„ Не стига голямата дупка, която изкопаха, ами на края се оказа, че би трябвало да я създадат още по-голяма тъй като повредата не била тъкмо където мислили. Това е цялостно безсрамие “, разясняват врачани.
Проверка на медията ни откри, че на мястото има голям ров, бездънен към 3 метра. Работници, които не бяха обезопасени по никакъв метод и бяха без каски не можеха да кажат по кое време тъкмо ще бъде отстранена повредата, още по-малко по кое време ще бъде напълнен трапа и възобновен асфалта.
Врачани плануват, че изкопът бързо ще бъде зарит с трошляк, който ще би трябвало да търпят дълго време преди още веднъж да се радват на преасфалтиран път.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР