Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизнов помага на

...
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизнов помага на
Коментари Харесай

Мартин Харизанов: Осигурени са средствата на нови протези за 8-годишната Беатрис Димитрова

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизнов оказва помощ на Беатрис Димитрова oт Враца за втора година. Момичетотрада от спина бифида и се постанова да носи специфични ортопедични протези, с цел да може да живее обикновено.
“Тя е единствено на 8, само че към този момент знае какво значи да се бориш с сложна орис. Казва се Беатрис и е прелестно, будно и мъдро дете, което обича математиката и желае да стане сладкар. Беатрис страда от спина бифида и има потребност от годишна промяна на двете протези, които й оказват помощ да се движи и да живее обикновено. 
Семейството й дава цялата си обич и грижа, само че няма финансова опция да закупи по този начин нужните помощни средства. 
Запознах се с Беатрис през предходната година, когато трябваше да бъдат закупени първите й протези, помогнах им и оттогава станахме другари.
Година по-късно Беатрис ме посрещна с прегръдка, а средствата за нейните нови протези са към този момент обезпечени. 
Да се докосваш до човешки ориси и да имаш опцията да ги променяш към по-добро - това е най-великото възприятие и най-голямото задоволство за мен като човек. Това е и смисълът на всичко, което вършим - като хора и експерти. 
Ще работя в Парламента за това хората със същата и сходни на Беатрис диагнози да имат улеснен достъп до по този начин нужните им помощни средства ", сподели Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР