Врачани спипаха полицай да кара мъртвопиян посред бял ден във

...
Врачани спипаха полицай да кара мъртвопиян посред бял ден във
Коментари Харесай

,,Беше скандално пиян“: Граждани спипаха полицай посред бял ден във Враца, свалиха го от колата

Врачани спипаха служител на реда да кара мъртвопиян измежду бял ден във Враца, оповестява BulNews.
Скандалната преживелица се е разиграла в събота, към 15 часа, на алеите на бул. „ Демокрация “. Двама млади мъже се движели в посока светофара на „ Космос “, като карали зад черно „ Ауди “ с рег. номер Вербовъчна разработка 9249 Семеен кодекс. В региона на някогашния фенклуб на „ Ботев “ /Враца/, водачът пред младежите пуснал спешните светлини, с цел да паркира. Те спрели, с цел да го изчакат, само че останали втрещени от маневрите на индивида зад кормилото. Той правел изцяло несъответстващи дейности, само че върхът на сладоледа бил, когато на заден ход се блъснал в дърво.
Тогава младежите се усъмнили, че нещо не е наред. Те слезли от автомобила си и отишли до другата кола, с цел да ревизират да не би водачът да е възрастен, усложнен или да има потребност от някаква помощ. Оказало се обаче, че той просто бил мъртвопиян.
Случката се разиграла в почивен ден, по ярко, когато регионът бил извънредно многолюден. Пред погледите на десетки очевидци мъжът бил принуден да слезе от колата и да я остави, като едвам се крепял на краката си.
„ Беше скандално пийнал. Не просто блъснал няколко напитки, безусловно не можеше да върви “, описаха очевидци на станалото. Случката е задоволително фрапираща и единствено заради обстоятелството, че някой си е разрешил да седне в сходно положение зад кормилото. В случая обаче става въпрос за още по-голям скандал, защото се оказало, че водачът е служител на реда, който живее в региона.
Агенция BulNews знае името на провинилия се еднообразен, само че на този стадий го икономисват. Редно е преди гафът му да стане публично притежание, от „ Вътрешна сигурност “ и Министерство на вътрешните работи да си свършат работата и да създадат инспекция по случая.
Когато бил заставен от младите мъже да слезе от колата, служителят на реда се подчинил. Фъфлейки, той се опитал да ги убеди да не подават сигнал против него и непринудено се прибрал вкъщи си. Въпреки това, съзнателните жители се обадили на телефон 112 и съобщили за станалото.
Хората са потресени, че човек, който би трябвало да следи за спазването на разпоредбите, ги нарушава по сходен жесток метод. Възможно е единствено намесата на съзнателните младежи да е попречила да се стигне до случай с тежки последствия. Свидетелите на скандалната преживелица упорстват за незабавна реакция от способените органи и провинилият се еднообразен да си понесе последствията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР