Впечатляваме се от креативността в намирането на оправдания. Няма как

...
Впечатляваме се от креативността в намирането на оправдания. Няма как
Коментари Харесай

МВнР за Еди Рама: Впечатлени сме от креативността в намирането на оправдания

Впечатляваме се от творчеството в намирането на оправдания . Няма по какъв начин това да повлияе на дълготрайните ни ползи, които имаме с нашите сътрудници - албанският народ и албанската страна, както и на топлите усеща, които имаме с нашите албански другари. Всичко това е преходно и можем да го оставим зад нас. 

Това разяснява през днешния ден на брифинг в Министерството на външните работи Желязко Радуков, основен специалист във ведомството, във връзка изказванията на албанския министър председател Еди Рама, че страната ни забавя присъединението на Албания към Европейски Съюз . Вчера от Министерство на външните работи излязоха с публична позиция, че отхвърлят изказванията на Еди Рама.

По време на днешният брифинг беше коментирано и честването на 100-годишнината на Македонската патриотична организация в Съединени американски щати и Канада. Говорителят на Министерство на външните работи и заместник-министър Костадин Коджабашев осведоми, че организацията ще бъде удостоена с плакет " Св.св. Кирил и Методий " на президента във връзка честването през септември. Поздравление ще бъде отправено от служебния министър на външните работи Николай Милков, сподели Коджабашев. Той добави, че на самия конгрес страната ни ще бъде показана от генералния консул на България в Чикаго Светослав Станков.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР