Войник се върнал вкъщи от война. Той позвънил на родителите

...
Войник се върнал вкъщи от война. Той позвънил на родителите
Коментари Харесай

Синът им се върнал от война и се обадил вкъщи. Обаждането му преобърнало всичко…

 войници-с-автомати

Войник се върнал у дома от война. Той позвънил на родителите си от летището: „ Мамо и баща, най-сетне се връщам вкъщи, само че желая да ви помоля за една услуга. Имам един другар и желая да дойдем у дома с него “.

„ Разбира се “ – дали отговор те – „ С наслада ще се срещнем “.

„ Но има нещо, което би трябвало да знаете “ – траял синът. „ Него го раниха тежко в борба. Настъпи мина и изгуби ръка и крайник. Няма къде да живее и желая да живее с нас “.

„ Много съжаляваме да го чуем, синко. Може би можем да му помогнем да си откри жилище “.

„ Не, аз желая да живее тъкмо с нас! “

„ Сине – споделил бащата. – Ти не разбираш какво искаш. Всеки човек в такова положение ще бъде огромна тежест за нас. Вече имаме одобрен живот и не желаеме нещо да го наруши. Мисля, че просто би трябвало да се прибереш у дома и да забравиш за този юноша. Той ще откри сили да се оправи с този проблем “.

В същия миг синът затворил телефон. През идващите дни от него нямало нито новина. След няколко дни получили позвъняване от полицията. Синът им умрял, падайки от последния етаж на строяща се постройка.. Полицията клоняла към версия, че самичък го е направил.

Разбитите от тъга родители отишли да познаят тялото на сина си. Виждайки го, ги сковал смут. Той имал единствено един крайник и една ръка.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР