Войната в Украйна раздели света на две. Обществото у нас

...
Войната в Украйна раздели света на две. Обществото у нас
Коментари Харесай

Андрей Райчев посочи невиждан кошмар за Русия. Защо

Войната в Украйна раздели света на две. Обществото у нас също е разграничено на два лагера и стартира да се ненавижда. Това съобщи социологът Андрей Райчев в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

Той посочи, че е против войната, само че не е уверен в невинността на украинците.

„ Казва ни се, че който не застава зад Зеленски, поддържа Путин. Напрежението сред двата лагера пораства. Аз не съм за Путин. Той предизвиква на Русия най-голямата неволя в последните 200 години “, акцентира Райчев.

„ Това, което следим е контрапродуктивно и вреди на Запада. Западният човек не знае какво е да живееш в комунизъм и пропагандата. В същото време се усилва съмнението на българина против Запада. Наблюдаваме нервност, която е контрапродуктивна, а точно какъв брой манипулативен и злобен е Западът “, съобщи още Андрей Райчев.

„ България постоянно е била или края на Запада или края на Изтока. Сега сме най-източното място на Европа. Това е нашето привилегироване. Нас ни разменят. Ние сме и двете. Нашата еднаквост е велика и би трябвало да си я обичаме “, изясни социологът,
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР