Войната в Украйна може да приключи толкова внезапно, колкото започна.

...
Войната в Украйна може да приключи толкова внезапно, колкото започна.
Коментари Харесай

Идва ли краят на режима на Путин? Прогноза на астролози

Войната в Украйна може да завърши толкоз ненадейно, колкото стартира. Повратен ще бъде интервалът през април, когато Украйна ще влезе в знака на Телец, който е знакът на страната. Това оповестява " Обозревател ", като цитира известие на астролога Елена, оповестено на страницата ѝ в Инстаграм.

Според нея, отстъплението на съветските войски от Украйна ще стартира в края на месеца - нашествениците ще понесат огромни загуби и повече няма да могат да водят война. В същото време Украйна ще получи огромна поддръжка и помощ от целия свят.

" Знакът на Украйна е Телец, а ние сме под покровителството на Венера. Врагът ще бъде надвит и ще отстъпи навръх 22-23 април, когато Украйна влезе в знака на Телец ", отбелязва астроложката.

Според нея, Украйна ще може да си върне окупираните Крим и Донбас, само че за тях ще има яростни борби и са вероятни тежки загуби от украинска страна. Това ще бъде доста сложен интервал за страната, само че с помощта на него ще бъде допустимо цялостно възобновяване на териториалната целокупност. " Донецк, Луганск и Крим ще се върнат в Украйна. Това ще бъде огромна цена, огромни загуби и договаряния ", обобщава експертката по звездите.

Астроложката Наталия Нестеренко на собствен ред споделя, че войната в Украйна ще постави завършек на режима на съветския президент Владимир Путин, само че самите боеве могат да се проточат. Освен това известният френски ясновидец Нострадамус е предвиждал огромна война в Европа през 2022 година, само че в началото се смяташе, че тя ще засегне Париж.

След началото на съветската инвазия в Украйна пророчествата на ясновидеца били преразгледани. Според италианския вестник Il Riformista евентуално огромната столица, за която приказва Нострадамус, е Киев. Прорицателят написа, че градът ще бъде обсаден и към него ще има тела на починали хора. В своите четиристишия гадателят твърдял, че доста кръв и бедствия чакат света през 2022 година Войната ще провокира всеобщо разселване на хора, миграционна рецесия и ще усили казуса с глада.

Той също по този начин пророкувал, че през 2022 година ще почине международен водач. Някои считат, че това ще е Путин.

На собствен ред създателят на канала Irina Astrology Horoscope твърди, че Украйна ще завоюва войната с Русия, само че военните дейности могат да се проточат - интервалите на помирение ще се редуват с нови офанзиви. Според нея гибел чака съветския президент Владимир Путин, само че има няколко сюжета.

" Има два разновидността. Първият е насилствена гибел, т.е. могат да го гръмнат, да го отровят или да пресечен въздуха в бункера. Много огромна възможност за това е пролетта-лятото на 2022 година Но в случай че никой няма смелостта да направи това, тогава той ще почине от естествена гибел от някакви болести, евентуално онкологични, в края на 2023 година Дори и при най-положителните сюжети му остава година и половина ", твърди астроложката, предава " Пик ".

Тя предвижда, че през април Украйна и Русия ще сключат спокойно съглашение, само че това ще провокира огромно неодобрение измежду украинското общество, тъй като са вероятни териториални отстъпки. Договорът няма да спре войната изцяло, а ще я трансферира в " хибридна " фаза.

Според експертката по звездните придвижвания най-трудният интервал за Украйна ще бъде август-септември 2022 година - ще стартира икономическа рецесия, която ще удари доста мощно по джобовете на жителите, допустимо е и обновяване на военните дейности. През ноември и декември обстановката ще се промени фрапантно - Украйна може да си върне Крим и Донбас и ще стартират заплащания на репарации. " И от този миг нататък ще се качим на релсите: ще възвръщаме, покачваме стопанската система. Особено положително за Украйна ще бъде лятото на 2023 година Украйна ще бъде призната в Европейски Съюз и може би даже ще бъде призната в НАТО макар вероятните подписани съглашения... Ще бъдем знак на свободата в целия свят. Защото Украйна се бори за нея ", обобщава астроложката.

Всички вести от категория.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР