Войната на служебния вътрешен министър Бойко Рашков с купуването на

...
Войната на служебния вътрешен министър Бойко Рашков с купуването на
Коментари Харесай

ИВА НИКОЛОВА: Браво на Бойко Рашков! Съсипа купувачите на гласове и Румен Радев е с минус 1 000 000 гласа, БСП и ДъБъ кретат на опашката, Мая и мутрите й оттекоха в канала

Войната на служебния вътрешен министър Бойко Рашков с пазаруването на гласове в действителност се увенча с величествен триумф. Самият той през днешния ден гордо се похвали, че неслучайно на изборите резултатите на партиите, които купуват гласове, са по-ниски от нормалното. Според Рашков повода за това е, че той е разкрил купувачите на гласове и те били съгласно него от ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че истината след акциите му излезе друга.

Нищо, че обстоятелствата фрапантно се разминават с изказванията на Бойко Рашков - за него обстоятелствата в никакъв случай не са имали никакво значениe. Патосът е значим. И оцъкленият взор, несъмнено - че къде без него. А пък от Бойко Рашков патосът блика като шадраван.
свързани новини85565преди 5 часа27779преди 22 часа
На 14 ноември Движение за права и свободи да вземем за пример не изгуби, а завоюва над 48 000 гласа повече, в сравнение с изборите на 11 юли. Което значи, че или Бойко Рашков се е борил зле с пазаруването на гласове, или че аритметиката му е доста слаба. Или пък, че Движение за права и свободи не са купували гласове.

Но Бойко Рашков също като партията си майка - Българска комунистическа партия, е прав, когато съгреши даже. И неговата борба с тоя срамен недостатък - пазаруването на гласове, се увенча с грандиозни триумфи. И ей-на ГЕРБ-СДС в действителност са изгубили има-няма 30 000 гласа.

Но в случай че следваме логиката му, че негова борба с пазаруването на гласове е прекъснала веригата на купувачите и по този начин е наказала тези, които заплащат, с цел да печелят избори по непочтен метод, значи най-големият спекулант с вота на жителите е сегашният жител на президентството и кандидат за втори мандат Румен Радев.
свързани новини172433на 15.11.2021
Защото Румен Радев изгуби най-вече от всички, които се явиха на изборите на 14 ноември - цялостен 1 000 000 гласа. Явно страхотна е била борбата на Рашков с тоя недостатък, тъй като родната история не помни такава пагубна загуба на гласове от нито един доскорошен кандидат-президент за втори мандат у нас.

Яко е въртял калъчката против купувачи и продавачи на гласове тоя Рашков, тъй като родната му партия, преименувана на Българска социалистическа партия и въдворила Румен Радев в президентството, напряко е блъснала дъното с още изгубени към 100 000 гласа и едвам четвъртата позиция в 47-ото Народно заседание с към 10%. Така става, когато подкрепяш Радев, само че Рашков се бори с изборната търговия и всеки си отива на мястото.

След мощните акции на родния синеок Зоро с изборното пазарене други пламенни последователи на Радев също се сринаха като пролетно срутище. И Демократична България на Христо Иванов и Атанас Атанасов не просто не завоюва предричаната втора позиция след изборите на 11 юли, а изгуби близо 180 000 и цопна едвам шеста, т.е., предпоследна в 47-ия парламент .

Натиканите в ъгъла от Бойко Рашков гешефтари на изборна съвест удариха и по друга апологетка на най-засегнатия от рашковата битка Румен Радев - разноцветната във всяко отношение Мая Манолова. Така я удариха, че тя и нейните " мутри " също изгубиха близо 100 000 гласа и напряко отекоха в канала на политическото несъществуване, тотално изпадайки от идващия парламент.

Ами Славчовите червенотиквеничковчета от Има Такъв Народ?! С кръстоносния си поход против търгашите на гласове Рашков напряко им изяде над 408 000 гласа и от спечелили на предходните избори ги запрати на пето място в 47-ото Народно заседание.

Ей, огромно пазаруване на гласове е падало, да знаете!

Рашковата битка против купения избор не е прихванала П-тата на Кирко и Кокорчо с техните 670 000 гласа, обаче злите езици пресметнаха, че това е общият брой на изгубените гласове от изброените нагоре губещи.

Ако Бойко Рашков е прав, че борбата му с купения избор срутва резултата на тия, които купуват, а пък изброените са изгубили близо толкоз гласове, колкото П-тата на Кирчо и Кокорчо са спечелили, значи харвардските аферисти просто са се изплъзнали от зоркото око на родния Зоро. Еваларка, момчета - нали по тази причина сте аферисти, но и вас ще ви спипа Рашков.

Рашков обаче се оказа крепко закрепен в Турция. Защо ли? Той знае за какво, само че не споделя. Та около тая си фиксация и очевидно тъй като е пропуснал да си изпие хапчето, за повторно описа като вест историята по какъв начин от Държавно стопанско предприятие плашели в Кърджали, че отново ще ги преименуват.

Обаче хората в Кърджали, като гледат такива ярки лица на тъй наречените Възродителен развой, каквито са Бойко Рашков и Атанас Атанасов, въобще няма потребност да бъдат плашени с думи. И тия облици им стигат да разсънят най-страшните им мемоари. Дори и без да са от Кърджали и без да имат такива персонални страшни мемоари, отново им стигат да си спомнят оня смут и безумство.

Компетентността на Бойко Рашков за това кой арестува, по какъв начин се арестува и какво прави съдът, когато някой е задържан, няма да я разясняваме. Голям праз като е правист. Не може всичко да знае индивидът. Пък и има по-важна задача - да бори купувачите на гласове (за продавачите май още не е узрял, само че и това ще стане) и да поставя ред в страната по избори.

И го направи - енергично, сърцато, с плам и безрезервност.

След като цапардоса всякакви търгаши на гласове, Румен Радев е с 1 000 000 гласа по-малко, всичките му последователи от вандалствата през предходната година - с към 650 000 гласа по-малко . Жилна като пребозало комарче ГЕРБ с към 30 000 гласа. Притури близо 50 000 гласа на Движение за права и свободи. И справедливостта спечелва. Как да не го целунеш по Ботевото чело!

Браво Бойко! Браво, Рашков!

Ти си нашият левент. В теб е нашата вяра. Колчем дойдат избори, все ти да си вътрешен министър. Че Кирчо и Кокорчо също на теб чакат.

И да не забравиш да се блещиш, ей! Туй ти е силата, да знаеш!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР