Вот на недоверие към правителството ще искат от БСП след

...
Вот на недоверие към правителството ще искат от БСП след
Коментари Харесай

Румен Гечев каза каква тесла готви БСП на правителството

Вот на съмнение към държавното управление ще желаят от Българска социалистическа партия след локалните избори. Темите са доста, една от най-острите е за войната в Украйна. Министърът на защитата Тодор Тагарев има нападателна роля, желае да се изкара по-голям последовател на войната от най-десните сили в НАТО. Това съобщи пред НоваНюз Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

" Работата на кабинета ще се отрази на локалния избор, доста е евентуално да има и предварителни парламентарни избори, защото нещата не отиват на добре. Това не е кабинет на Политическа партия, а класическа коалиция с избрана роля на ГЕРБ. Политическа партия са артистичната група, режисурата е на Борисов, сценаристите са Движение за права и свободи ", разяснява той. И добави, че Ваня Григорова има късмет да завоюва кметските избори в София.
-->
По думите му съветската стопанска система стои добре макар глобите, тъй като търговията на нефт е минала към Азия. " Съединени американски щати усилиха вноса на петролни артикули от Индия - близо 5 млн. барела месечно. Суровият нефт обаче го внася от Русия. Европа и Съединени американски щати внася нефт от Русия през Индия ", уточни Гечев. И добави, че концесионният контракт за " Росенец " е бил нарушен.

Според него цените на горивата в България могат да набъбнат още повече. " Какъв е смисълът от одържавяването на " Росенец "? Имаше митничари и гранични служители на реда, както и представители на Национална агенция за приходите. Няма да има разлика във връзка с контрола. Цената на бензина пораства, защото когато се подписват фючърсни контракти, " Нефтохим " би трябвало да подписва дълготрайни договори за доставки на нефт, по цени, предстоящи в бъдещи интервали. Това са естествени процеси, цените на петрола ще продължат да порастват, тъй като пътят на суровината се удължава през Близкия Изток към Европа и Съединени американски щати ", изясни Гечев.

Относно изявленията на Васил Божков депутатът от Българска социалистическа партия попита от кое място накъде той ще дефинира бъдещето на България. " Той занапред би трябвало да дава отговор и по други каузи. Борисов, негови министри и други " юнаци " да се тормозят от казаното от него, не е работа на Българска социалистическа партия да се бърка. Политическото бъдеще на страната зависи от идващите избори ", акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР