Volkswagen разкри първите подробности за новата версия на спортния си

...
Volkswagen разкри първите подробности за новата версия на спортния си
Коментари Харесай

Първи поглед към обновеният Volkswagen Golf R

Volkswagen разкри първите детайлности за новата версия на спортния си Golf R, който е част от обявеното единствено преди няколко дни семейство на обновената версия на емблемата на марката- .

Без да навлизат в каквито и да било детайлности, от Volkswagen афишират, че Golf R ще бъде изпълнен във версия със система за задвижване на четирите колела 4MOTION, и автомобилът ще бъде показан публично към средата на тази година.

От Volkswagen обаче разкриват забавни детайлности за бъдещето на спортното си R портфолио коли, от което има създадени повече от 300 000 единици от 2022 година насам. От марката споделят, че на фона на рекордната 2023 година, с повече от 35 000 създадени R автомобила, подразделението се намира в развой на промяна и до 2030 година в него ще попадат само и единствено пазарни оферти със 100% електрическо задвижване.

Обновеният Golf ще стъпи на пазара след повече от 37 000 000 осъществени представителя за миналите 50 години, като дава обещание ново равнище на технологичност, функционалност и успеваемост.

За новата еволюция на модела си, от Volkswagen споделят, че е оборудван с инфо-комуникационна и мултимедийна система от ново потомство, с по-бърз процесор и по-интуитивен интерфейс, гласов помощник и интеграция на ChatGPT, нова светлинна индикация с първата за модела челна емблема с подсветка, диодни IQ.LIGHT предни и IQ.LIGHT 3D задни светлини, и други.

Интересно развиване в модификационно портфолио на Golf е обвързвано с новите му зареждаеми (PHEV) хибридни версии, които ще предложат опция за изминаването на към 100 километра в чист електрически режим и ще поддържат бързо зареждане.

Обновеният Golf ще се предлага общо в девет разнообразни модификации, включително незареждаеми eTSI хибридни, eHybrid и GTE зареждаеми хибриди, TSI и TDI, а на по-късен стадий от пазарното лансиране на модела през тази година ще бъдат обявени и други версии.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР