Волфсбург пропиля отлична възможност да излезе начело в Бундеслигата, след

...
Волфсбург пропиля отлична възможност да излезе начело в Бундеслигата, след
Коментари Харесай

Изпадащ препъна Волфсбург за първото място

Волфсбург пропиля отлична опция да излезе отпред в Бундеслигата, откакто приключи 0:0 със слабака Аугсбург вкъщи в среща от 9-ия кръг. С тази точка “вълците” заемат трето място преди последния мач от кръга. Освен това отборът продължава единствен в шампионата да няма загуба.

WWDDDWWDD

Wolfsburg remain undefeated, but miss out on the chance to go top of the table #WOBFCA 0-0 pic.twitter.com/b7Y1igIIU3
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) October 27, 2019
Само преди три дни Волфсбург имаше тежък дуел в Лига Европа против Гент, където водеше с 2:0 като посетител, само че в последна сметка позволи равнене. Със сигурност умората си сподели думата, тъй като през днешния ден съставът от “Фолксваген Арена” не сподели нужната експанзия и не съумя да пречупи отбраната на баварците, които са в зоната на изпадащите и се борят за всяка точка.

Домакините съумяха да осъществят в 84-ата минута посредством Жоао Виктор, само че след консултация на рефера с ВАР попадението не беше зачетено поради засада на бразилеца.

В сряда Волфсбург посреща Република България (Лайпциг) в един от най-интересните мачове от втория кръг за Купата на Германия, след което през уикенда ще гостува на Борусия (Дортмунд).

Аугсбург пък няма победа от средата на септември и към този момент е единствено пред Падерборн 07.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 9 кръг, неделя 27 октомври  Волфсбург 0:0краен резулат  Аугсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР