Възрастен мъж на 75 години е бил спасен от наводнен

...
Възрастен мъж на 75 години е бил спасен от наводнен
Коментари Харесай

Спасиха мъж, попаднал в наводение под мост след бурята в Нова Загора

Възрастен мъж на 75 години е бил избавен от наводнен сектор под мост след бурята в Нова Загора. Той е бил там с автомобила си, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

През града мина мощна стихия. Подадени са над 20 сигнала до тел. 112 са над 20. Има скъсани електропроводи на няколко места в града. На терен са работили три екипа, допълниха от Министерство на вътрешните работи.

Паднали дървета, непроходими улици и доста материални вреди нанесе градушка, паднала довечера в Нова Загора, заяви кметът на общината Галя Захариева. Запушени са били шахти, изпочупени са стъкла на прозорци и коли, потърпевша е земеделска продукция. Движението в града е затруднено, тъй като улиците са непроходими.

Природното злополучие провокира провали в града, свикала съм спешен щаб и всички екипи са на линия, сподели за Българска телеграфна агенция Захариева. В момента събираме информация и апелирам жителите да подават подават сигнали за счупени клони, наводнения или други проблеми, провокирани от стихията. Аварийните екипи ще реагират незабавно, съгласно тежестта на сигнала. Призовавам всеки жител, който има опция да излезе и да почисти, там, където е належащо към дома си, съгласно опциите му, добави тя.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР