Волейболният Хебър и треньорът Атанас Петров се разделят по взаимно

...
Волейболният Хебър и треньорът Атанас Петров се разделят по взаимно
Коментари Харесай

Хебър се раздели с треньора си

Волейболният Хебър и треньорът Атанас Петров се разделят по взаимно единодушие, оповестиха от пазарджишкия клуб.

Специалистът работи в Хебър през последните пет сезона.

"Разделяме се по мъжки, тъй като с Атанас очертахме проблеми, които се натрупваха в клуба през годините. Всички към Хебър, и сигурен съм нашите почитатели, сме му безпределно признателни за труда през годините, тъй като в огромна степен триумфите и професионалната работа на този клуб са и негова заслуга. Той постоянно ще има място в Пазарджик! ", съобщи президентът на Хебър - Александър Иванов.
Атанас Петров застана отпред на Хебър през 2016 година, когато се възражда мъжкият тим в Пазарджик. В първата си година клубът печели Висшата лига и директна промоция в Суперлигата, а от този момент завоюва и две купи на България и една Суперкупа. Петров и Хебър стават два пъти вицешампиони в шампионата, като вторият път беше служебно след изключителното преустановяване на шампионата.

На европейско равнище той докара тима до осминафиналите за купата на CEV в края на 2020 година, изправяйки се против Зенит Санкт Петербург.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР