Волейболните шампионки от Марица Пловдив закриха годината с коледно парти

...
Волейболните шампионки от Марица Пловдив закриха годината с коледно парти
Коментари Харесай

Волейболните шампионки от Марица Пловдив закриха годината с коледно парти

Волейболните шампионки от Марица Пловдив закриха годината с коледно празненство на клубния състезателен ресторант в зала " Лаута ".

Маричанки бяха изненади от най-успешния ментор в историята на клуба - Иван Петков, който сега е треньор на украинския Прометей Днипро и украинския народен тим по волейбол за дами. Петков насочи обръщение към шампионките. Той съобщи, че се радва, че клубът продължава да пораства и да се развива даже и откакто към този момент не е част от него. Петков добави, че следи непрекъснато какво се случва с Марица и пожела доста триумфи на тима през новата година.

Спортният шеф Владимир Котев беше подготвил специфичен коледен мини чорап, в който имаше късметчета за всяка една от волейболистките и треньорския щаб, а инцидентно или не доста от шансовете паснаха идеално за всички. Владимир Котев също насочи обръщение към волейболистките.

Волейболистките и треньорския щаб си размениха дарове и си пожелаха сполучлива нова година. Домакинката на тима Любка беше направила две питки с шансове, а маричанки я зарадваха със специфичен подарък, който беше поднесен от капитана Ивелина Монова.

Шампионките записаха и особено коледно обръщение до своите почитатели, което ще може да видите на следващия ден в формалния уебсайт на клуба и всички обществени платформи на клуба.

През миналата година тимът стана първенец на България за осми следващ път, завоюва за седми път Купа България и взе участие за пети път в групите на Шампионската лига. През новата година маричанки не престават присъединяване си в групите на Шампионската лига и ще преследват върха от девет следващи трофеи, който досега не е юридически от нито един български тим.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР