Волейболистките на Варна ДКС записаха първа победа от началото на

...
Волейболистките на Варна ДКС записаха първа победа от началото на
Коментари Харесай

Варна ДКС с първа победа в Демакс лигата

Волейболистките на Варна ДКС записаха първа победа от началото на сезона в женската " Демакс " лига. Воденият от Юли Василев отбор надигра като посетител Хектор (София) с 3:0 (25:21, 25:20, 29:27) в мач от 6-ия кръг на шампионата, игран в Драгоман.

Така варненки са 7-и във краткотрайното класиране с 1 победа, 5 загуби и 3 точки, колкото има и Хектор на 6-о място, само че с по-добро геймово съответствие. В последния 7-и кръг от полусезона Варна ДКС е хазаин на Марица 2022, до момента в който столичанки одобряват първенеца Марица.

Двата отбора потеглиха равностойно в първия гейм до 14:14, след което Варна ДКС съумя да се наложи с 25:21. Във втората част превъзходството на гостенките от Варна беше цялостна и те поведоха с 2:0 след 25:20. Варненки дръпнаха и в третия гейм с 11:6, след което Хектор изравни и даже поведе с 23:20. Все отново, Варна ДКС съумя да измъкне успеха след петгеймбола с 29:27 и 3:0.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР