Волейболистките на Казанлък Волей записаха втора победа в женската Демакс

...
Волейболистките на Казанлък Волей записаха втора победа в женската Демакс
Коментари Харесай

Казанлък с втора победа при жените

Волейболистките на Казанлък Волей записаха втора победа в женската " Демакс " лига, откакто се постановиха като домакини над ЦСКА с 3:1 (25:21, 25:16, 23:25, 25:15) в мач от 2-ия кръг на шампионата.

От състава на ЦСКА отсъстваше Ралина Дошкова, която към този момент ще играе в чужбина. След прехвърлянето на Елена Бечева в румънския Белор (Галац), " алените " остават единствено с девойки и кадетки.

В първата част " алените " започнаха мощно и преобладаваха през по-голямата част от времето. След 16-а точка, обаче, " розите " се активизираха и обърнаха. Преднината се резервира до края и домакините поведоха в резултата след 25:21. Втората част мина под диктовката на Казанлък, които без проблем усилиха преднината си след 25:16.

Състезателките на Борислав Крачанов бяха водещи и в третата част, като удържаха ситуацията съвсем до края. От ЦСКА обаче съумяха да изравнят при 22:22 и в последна сметка съумяха да затворят гейма с минималното 25:23. В решителната четвърта част Казанлък още веднъж доминираше и се поздрави с успеха след 25:15 и 3:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР