Волейболистите от националния отбор на България ще направят първа открита

...
Волейболистите от националния отбор на България ще направят първа открита
Коментари Харесай

България с първа контрола преди Мондиал 2018 в София

Волейболистите от националния тим на България ще създадат първа открита контрола преди Световното състезание за почитатели и медии в София, научи Sportal.bg .

Играчите на селекционера Пламен Константинов ще слязат от лагера на Белмекен и ще създадат намерено занятие в петък (10 август) от 17,30 часа в зала " Христо Ботев " в столицата. Планът е Константинов да раздели състезателите си на два тима, които да играят между тях.

След това в понеделник (13 август) националите ще заминат за Варна, където ще продължат подготовката си за Мондиал 2018. В Морската ни столица " лъвовете " ще изиграят 6 другарски срещи - против Русия на 15 и 16 август, които ще бъдат закрити, против Белгия на 25 и 26 август (втората ще бъде открита за почитатели и медии) и против Египет на 2 и 3 септември, като втората контрола още веднъж ще бъде налична за фенове и публицисти.

България започва на Световното състезание на 9 септември от 20,30 часа против Финландия в първия си мач от Група D. Останалите тимове в групата са международният първенец Полша, Иран, Пуерто Рико и Куба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР