Волейболистите от националния отбор на България до 20 година, водени

...
Волейболистите от националния отбор на България до 20 година, водени
Коментари Харесай

Полуфиналът България – Италия на Евроволей U20 на живо по b1b.box

Волейболистите от националния тим на България до 20 година, водени от Мартин Стоев, ще излязат против домакините от Италия в спор за място на финала на Европейското състезание.

Срещата ще се играе на следващия ден (събота) от 18:30 часа българско време и ще може да бъде следена онлайн в ефира на b1b.box. 
 България U20 на полуфинал на Евроволей 2022 след чиста победа над Гърция България U20 на полуфинал на Евроволей 2022 след чиста победа над Гърция
До момента на континенталния „ лъвовете “ записаха четири победи и едно проваляне в груповата фаза. Така те приключиха на второто място в предварителна група „ 2 “ и си осигуриха среща с „ скуадра адзура “ на полуфиналите. 
 България против Италия на полуфиналите на Евроволей 2022 България против Италия на полуфиналите на Евроволей 2022
В другата полуфинална среща един против различен ще се изправят тимовете на Полша и Белгия. Именно белгийците нанесоха единственото проваляне на България, още на старта на Европейското. Двубоят сред Полша и Белгия също ще може да следен онлайн в ефира на b1b.box, като срещата ще се играе още веднъж на следващия ден (събота) от 21:00 часа. 

В неделя пък b1b.box ще излъчи и двата финала, като разногласието за бронзовите медали ще бъде от 18:30 часа, а този за купата от 21:00 часа.

Освен волейбол през уикенда b1b.box ще излъчи и срещата сред НСА и Тарту Валк от Континенталната купа по хокей на лед. Тя ще се играе в събота от 19:30 часа.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР