Волейболистите на Марек Юнин-Ивкони (Дупница) гостуват на Миньор (Перник) в

...
Волейболистите на Марек Юнин-Ивкони (Дупница) гостуват на Миньор (Перник) в
Коментари Харесай

Марек още 2 седмици без Малинга

Волейболистите на Марек Юнин-Ивкони (Дупница) гостуват на Миньор (Перник) в мач от петия кръг на Суперлигата без едно остриетата си в офанзива - Катбар Малинга. Двубоят сред двата отбора е довечера от 18:00 ч. в пернишката зала " Борис Гюдеров ". Традиционно перничани играят доста мощно на собствен терен, като и този път са мощно стимулирани за триумф. Гостите пък преследват четвърта победа в шампионата, като се обрисува забавен мач.

Тимът на Марек към този момент за трети следващ мач е без Малинга, който има травма в ръката и носи шина. Още известно време дупничани няма да могат да разчитат на своя топ нападател.
" Днес докторите ще махнат шината на Малинга. Но към момента не знаем още по кое време ще може да се завърне в игра. Може да за идващия кръг, а може и след две седмици за гостуването във Варна ", разяснява за BGvolleyball.com мениджърът на Марек Людмил Найденов.

От контузия се възвръща и волейболистът на Марек Павел Душков, като към момента не се знае дали ще може да вземе присъединяване в днешната среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР