Експолицаят Венцеслав Караджов, който цяла нощ стоя барикадиран в дома

...
Експолицаят Венцеслав Караджов, който цяла нощ стоя барикадиран в дома
Коментари Харесай

,,Плавал към отвъдното“: Полицаят-убиец Венцеслав Караджов опитал да се самоубие с кабел

Експолицаят Венцеслав Караджов, който цяла нощ заставам барикадиран в дома си в Пловдив, е направил опит да се самоубие. Това заяви за БЛИЦ юристът му Зоя Тошкова.
Той е завързал кабел за греда в дома си, само че се е скъсал и той е паднал на пода. Обяснил пред юрист Тошкова, че когато висящ на него почнал да вижда черни петна и решил, че плава към отвъдното. Когато се свестлил бил на земята.
Той приел това като знак от ориста, че би трябвало да живее. Вероятно това е предизвикало решението му да се съобщи тази заран, разяснява още отбраната.
Тошкова добави още, че през 15 мин. е разговаряла с клиента си. Тя пое отбраната му през 2016 година, когато бе упрекнат в убийството на родителите си.
Шефът на Криминална полиция в Пловдив Георги Ташев също е оказал помощ доста за благополучния край на напечената обстановка.
„ За мен това барикадиране в дома беше методът и своебразният митинг на Караджов против решението на Върховен касационен съд. Не може без доказателства да обвиниш човек в ликвидиране и да го осъдиш.
Това към този момент не е казус, а стана процедура. Радвам се, че всичко завърши без ексцесии. През цялото време призовававах служителите на реда да не работят със сили, с цел да не пострадат странични хора “, сподели юристът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР