Къде са магистралите, къде са парите? Те са свикнали само

...
Къде са магистралите, къде са парите? Те са свикнали само
Коментари Харесай

Борисов изригна срещу ППДБ: Готвят се да откраднат и парламентарните избори, както откраднаха местните

„ Къде са автомагистралите, къде са парите? Те са привикнали единствено да взимат. Ще ми споделя Кирил Петков, че не съм съумял да ги купя? Че вие четири години управлявахте. Четвърта година вие обрахте кеша. Какво да ви купим? Ще ми приказва Христо Иванов за „ джипката “ и че съм се готвел да ставам министър председател “.
АКО НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ШАРЛАТАНИ И ИЗМАМНИЦИ – 
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на закриването на акцията във Варна.
Той се обърна към „ смяната “, че им е ядосан, тъй като нищо не са създали за страната.
„ Вместо да кажат – светът се тресе, а ние толкоз бели сме направили… Дайте да създадем нещо за страната. Каква безнаказаност, в случай че нямали болшинство нямало да вършат правителство… Ами и ние няма “, сподели водачът на ГЕРБ.
„ Оправяйте се, тези дето подкрепяхте смяната. Вие си ги избрахте и продължавате да ги крепите “, съобщи Борисов.
„ Още първият запис, който им простихте, формален запис от тяхно държавно управление, изясняват по какъв начин вършат но бала с президента и машините. И през днешния ден като чух за ролките… Те са се подготвили да откраднат парламентарните избори, както откраднаха локалните. Виждали ли сте такава безочливост да дадеш на дамата на твой кмет да печата книжата? И социолозите след това ще се изясняват, че „ хората са решили в последния миг “. Няма значение какво дават, има значение кой държи документите, тъй като ще си напечатат колкото им трябват. Затова са спокойни и по тази причина не вършат акция “.
„ Сега Христо Иванов споделя, че се глася за министър председател. Христо, приятелю мой, въобще не се глася. Не си разреших един път да ви обидя “, акцентира Борисов и сподели, че парите са отпътували за Швейцария, предава Tribune.
„ Искат да имаме над 10%, с цел да можем отново да теглим сами каруцата, а те да стоят и да се подхилват. Сега и чужденците видяха какво са сътворили в България. Европа схваща, Съединени американски щати схваща “, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР