Волейболистите на Етрополе се поздравиха с втори пореден успехв Западнага

...
Волейболистите на Етрополе се поздравиха с втори пореден успехв Западнага
Коментари Харесай

Етрополе с втора поредна победа

Волейболистите на Етрополе се поздравиха с втори следващ успехв Западнага група на Висшата лига, откакто надиграха като посетител Люлин с 3:0 (25:23, 25:19, 25:22) .

Воденият от Васил Василев отбор е трети в таблицата с 26 точки (9 триумфа, 4 поражения) , Люлин е шести с 14 точки (4 победи, 9 загуби) .

С разменено водачество стартира първият гейм, само че етрополци съумяха да поведат в дуела. Впоследствие те не срещнаха никакви компликации и реализираха чист триумф.

Играчите на Ботев (Ихтиман) изненадаха неприятно Миньор (Перник), побеждавайки го с 3:1 (16:25, 25:14, 25:14, 25:20) в домашен мач.

Ихтиманци остават на последната позиция в класирането с 6 точки (2 победи, 11 поражения) , гостите са втори с 27 точки (9 триумфа, 4 загуби) .

Пернишкият отбор доминираше единствено в първата част, след което разреши на противника да вземе нещата в свои ръце. В третата част волейболистите на Петко Карабонев започнаха с ударното 9:0.

Драматичен и оспорван бе дуелът сред ВК Софийски университет и Град (Белоградчик) . Състезателите от Северозапада записаха пета поредна и общо седма победа в групата, като се постановиха като посетител с 3:1 (32:30, 25:18, 22:25, 26:24).



Град е на четвъртата позиция с 18 точки (7 победи, 6 загуби) , а СУ е пети със 17 точки (5 триумфа, 8 поражения) .

Играчите от Белоградчик преобладаваха съвсем през цялата първа част, след което разрешиха на съперника да изравни и да вкара конспирация. След дълга борба момчетата на Красен Христов измъкнаха триумфа. Възходящият темп продължи и във втория гейм, който бе извоюван от гостите със постоянна преднина.

Град бе водещ и по-късно, само че 18-та точка се оказа повратен миг. СУ извоюва успеха в тази част и понижи пасива си.

Ролите се разменяха и в четвъртия гейм, само че в последна сметка гостите съумяха да запишат успеха след 3:1.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР