Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) се поздравиха с втора

...
Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) се поздравиха с втора
Коментари Харесай

Волейболистите на Берое с втора победа над Добруджа в контролите

Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) се поздравиха с втора победа в предсезонните контроли. Воденият от Мирослав Живков отбор надигра Добруджа 07 с 3:0 (25:19, 25:17, 25:18) във втория другарски мач сред двата отбора в зала " Иван Вазов ". В първата среща беройци се постановиха с 3:0 гейма.
 Живко Желев: Постигнахме множеството от значимите цели, гоним повишение на равнището на шампионата Живко Желев: Постигнахме множеството от значимите цели, гоним повишение на равнището на шампионата
Двата противника се схванаха да изиграят още два спомагателни гейма. Четвъртата част бе извоювана от добричлии с 25:22. Петият гейм още веднъж бе за домакините, които го завоюваха с 15:13. Треньорите използваха разнообразни сформира в спомагателните елементи.
 Симеон Александров към този момент не е част от тима на Берое Симеон Александров към този момент не е част от тима на Берое
Подготовката на Берое за новия сезон в Efbet Супер Волей продължава с посещение на Нефтохимик 2010 (Бургас) за две нови контроли в зала „ Младост “.

BGvolleyball.com

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР