Воин Войнов няма да бъде повече треньор на Локомотив (Пловдив).

...
Воин Войнов няма да бъде повече треньор на Локомотив (Пловдив).
Коментари Харесай

Ексклузивно: Локо остана без треньор

Воин Войнов няма да бъде повече треньор на Локомотив (Пловдив). Това разкри самият той след успеха на " смърфовете " с 2:0 над Етър в среща от 14-ия кръг на Първа лига. Специалистът аргументира решението си с неналичието на поддръжка от страна на почитателите.

" Щастлив съм от този триумф. Много се веселя, защото това беше последният ми мач отпред на Локомотив. Завършвам с победа и поисквам триумф на Локомотив в идващите мачове ", стартира Войнов.

" Правя това поради публиката, тя е взискателна и желае победи във всеки мач. Затова аз си потеглям с гордо вдигната глава за София. Проведох диалози с господин Крушарски. Преди споделих, че в случай че аз съм повода, ще си потегли. Загубихме за Купата и тогава се видя, че нямам място тук. Мисля, че действам вярно, с цел да може да се успокои ситуацията “, добави експертът.

" Анализът занапред ще се прави от експертите. Но мисля, че с това, което имаме се представихме почтено. Имаше и спадове. Навсякъде го има. Може би, действителното класиране е с едно място по-напред. Благодаря на всички, в случай че нещо съм обидил някого, оправдавам се. Сега продължаваме напред “, продължи Войнов, който остави „ смърфовете “ на осмото място с 20 точки. 

„ Дойдох в сложен миг, мисля, че се стабилизираха нещата. След това ни напуснаха осем състезатели, не можахме да вземем това, което искахме. Но не обичам да се извинявам “, приключи той.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР