Военното ведомство внася предложенията за нова бронирана машина и изтребители.Това

...
Военното ведомство внася предложенията за нова бронирана машина и изтребители.Това
Коментари Харесай

Купваме нова сухопътна машина и изтребители

Военното ведомство внася предложенията за нова бронирана машина и изтребители.

Това разгласи министър Красимир Кракачанов на брифинг в МФ дружно с Владислав Горанов и Томислав Дончев. Проектът за авиацията е за най-малко осем самолета. Ще продължим да поддържаме съществуващата авиационна техника, посочи министър Каракачанов. Най-вероятно другата седмица плановете влизат в дневния ред на кабинета.

" Грипен " ще могат да вземат участие в новата оферта. Иначе военният министър захапа водача на опозицията, че споделила, че е срещу увеличение на средствата за защита. Ще питаме за втора и нова ръка самолети. Приоритет ни е нова машина, както изясни Красимир Каракачанов.

Иначе стана ясно, че тук ще ремонтираме старите си бойни машини. Ще се употребяват всички благоприятни условия на родната военна промишленост. Въоръжението ще е родно, с цел да се влеят пари в българската стопанска система. Поддръжката ще се реализира тук.

Военните избират нови играчки, уточни и финансовият министър Владислав Горанов.

Съгласен е, че би трябвало да си купуваме нови играчки, само че трябвало изцяло да се изчерпа ресурсът на остарялата техника единствено поради преданост към сътрудниците ни от НАТО.

Той отбрани съветската ни техника. Това пък провокира усмивката на Каракачанов, който го приветства с думите: " Добре пристигнал в клуба. Сега и ти ще излезеш съветски сътрудник ". Въпрос на национална сигурност е оборудването да е родно, акцентира и вицепремиерът Томислав Дончев. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР