Военното разузнаване си свърши работата, както и ДАНС. Тези две

...
Военното разузнаване си свърши работата, както и ДАНС. Тези две
Коментари Харесай

Каракачанов: Армията ни явно притеснява някого

Военното разузнаване си свърши работата, както и ДАНС. Тези две структури организираха цялата интервенция в границите на 6 месеца. Шпионажът е остарял поминък.

Последните 4 години започнахме съществено да модернизираме армията си и това очевидно тормози някого. Някой се пробва да научи какво тъкмо вършим и по какъв начин го вършим. Това съобщи вицепремиерът, боен министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по Българска национална телевизия.

Каракачанов дефинира, като „ парадокс на парадоксите “ настояването на Скопие да бъде прието македонско малцинство на територията на България.

По думите му Северна Македония би трябвало да бъде деликатна и възпитана по отношение на нас. Той бе безапелационен, че би трябвало да спрат да възпитават македонско общество, че българите са фашисти и татари.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация сподели, че приоритет на партията са приходите, сигурността и непозволяването обичайното семейство да бъде разрушено от джендър идеологиите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР