Военнослужещи с вертолет Кугар“ от състава на Военновъздушните сили изпълниха

...
Военнослужещи с вертолет Кугар“ от състава на Военновъздушните сили изпълниха
Коментари Харесай

Военни с вертолет „Кугар“ транспортираха тежко пострадал край Седемте рилски езера

Военнослужещи с вертолет „ Кугар “ от състава на Военновъздушните сили извършиха задача за превозване на потърпевш, оповестиха от Министерството на защитата.

Екипаж на вертолет „ Кугар “ е задействан през днешния ден, 24 май, със задача да транспортира тежко потърпевш мъж в региона на Седемте рилски езера.

Екипажът сполучливо е локализирал потърпевшия. Той е откаран с вертолета в МБАЛ " Свети Георги " в Пловдив с голям брой контузии, за следваща медицина интервенция.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Вертолетът „ Кугар “ излетя в 17.09 ч. от авиационна база Крумово и се завърна назад в авиобаза Крумово в 18:47 ч. Задачата е осъществена при тежки метеорологични условия.

Военнослужещите от Военновъздушни сили се включиха в избавителната интервенция след постъпило искане от страна на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " на МВР.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР