Военните престъпления на Путин в Украйна позволяват действащият режим да

...
Военните престъпления на Путин в Украйна позволяват действащият режим да
Коментари Харесай

Германски депутат: Русия се управлява от терористичен режим

Военните закононарушения на Путин в Украйна разрешават настоящият режим да бъде дипломиран като терористичен. Това съобщи в коментар за Guildhall немският народен представител Робин Вагнер от " Зелените ".

" Путин употребява страха и терора като политическо оръжие. И против Украйна, и против Европа. Започнатата война против мирното население, както и известията за похищаване на парамедици още веднъж демонстрира гнусния темперамент на путиновата тирания. Страхът е неговият мафиотски способ. Путин желае всички да се боят от него, а той да не се бои от нищо. Но той към този момент е налегнат от боязън пред концепциите за народна власт и независимост. Идеи, които той мачка в личната си страна и против които води война в Украйна. " – акцентира политикът.

„ Съгласни сме с нашите украински другари – Путин в никакъв случай няма да победит европейския дух свободата, демокрацията и справедливостта ", сподели още депутатът от Бундестага.

" Военните закононарушения на Путин против Украйна квалифицират путинова Русия като терористичен режим ", заключи Робин Вагнер.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР