Военни с техника се включиха в почистването на пътищата във

...
Военни с техника се включиха в почистването на пътищата във
Коментари Харесай

Армията помага в разчистването на снега

Военни с техника се включиха в почистването на пътищата във Враца. Модул от Сухопътните войски е задействан по искане на кмета на общината след мощните снеговалежи в района.

Група от Националния боен университет „ Васил Левски “ се включи в почистването на общинските пътища в област Велико Търново. Военнослужещите са задействани в 6.40 ч. тази заран след искане от регионалния шеф. Екипът подкрепя разчистването на снегонавяванията в региона на село Железарци и по пътя Велико Търново - Русе.

Пет сигнала за паднали от вятъра дървета са подадени за Хасковска област, като два от тях са в Хасково. След снощния снеговалеж 56 машини са обработвали пътната мрежа. Пътищата в района са проходими при зимни условия. За малко е нямало електричество в 10 села в региона. Няма данни за бедстващи хора.

Около 20 сантиметра е снежната завивка по най-високите елементи на област Кърджали. Без ток е махала в община Черноочене, само че повредата не е обвързвана с времето.  Пътищата по главните посоки са почистени до асфалт. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР