Водолей – Скъпи Водолеи, през август подкрепени от отличния транзит

...
Водолей – Скъпи Водолеи, през август подкрепени от отличния транзит
Коментари Харесай

Водолеи, през август има шанс да се издигнете в кариерата си

Водолей – Скъпи Водолеи, през август подкрепени от отличния пренос на Юпитер в Овен, пред родените в първата десетдневка на знака ви се отварят нови прекарвания, нови срещи, нови благоприятни условия. Проектите, които са били в застой, ще наберат скорост, време е да се възползвате.

Със сигурност ще имате мощно предпочитание да се развивате, да растете, да разширите обсега си на деяние, само че също и на първо място да концентрирайте силата си единствено върху планове и действия, които ви карат да се чувствате в действителност задоволени. Вашето интелектуално показване е явно и това ви отваря вратите за израстване в кариерата ви.

 Водолей

В началото на месеца планетата Марс ще се причисли към Уран, вашата ръководеща планета, и няма да е елементарно да управлявате някои страсти и комплицирани обстановки. Необходимостта да се чувствате свободни от привързаности и условия ще бъде доста мощна по време на този пренос, тъй че ще ви е мъчно да се подчинявате на правила и полезности, непознати на вас.

 Водолей

Колкото по-гъвкави сте и отворени за промени, толкоз повече преносът ще бъде изразен по позитивен метод, колкото по-твърди и неподатливи бъдете, толкоз повече Уран ще покаже своята разрушителна и недобронамерена страна. Тъй като сте толкоз неспокойни, физическата интензивност може да бъде вашият избавителен клапан. Може да създадете облик на нестабилна персона, което също е правилно. Но в този случай да бъдете по-активни от нормално.

 Водолей

Август е месец, в който ще почувствате мощен вътрешен напън, който ще ви тласне да мислите по какъв начин да обновите/промените всички обстановки в живота си, които към този момент не чувствате като „ свободен избор “.
В любовта вероятните борби или блокажи са неизбежни. Марс ще е на разположение, което значи, че импулсите ще са много чести. Който не желае да следва темпото му, няма да пести старания, с цел да продължи по пътя си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР