Водещият в телевизия 7/8 Крум Савов отправи остри думи

...
Водещият в телевизия 7/8  Крум Савов отправи остри думи
Коментари Харесай

Крум Савов скочи на Гълъб Донев! Тежки атаки

Водещият в телевизия " 7/8 " Крум Савов насочи остри думи против служебния кабинет на Гълъб Донев, който през днешния ден бе разгласен от президента Румен Радев.

" Честит петльов ден! Каква по-хубава дата за това 48-ото Народно заседание да се разпусне след указа на президента Румен Радев, който към този момент назначи новия остарял длъжностен кабинет, където изгоря само министъра на културата Велислав Минеков.
-->
 Между другото, 90 % от служебните министри в случай че някой може да им възпроизведе физиономиите и имената, аз се обзалагам че ще е неповторимо мъчно.

Най-много да запомните и цитирате тези, които приказват доста чудноват български език, с доста тежък акцент. Друг е въпросът до какъв брой са способени, само че както и да е.

Продължаваме напред, както е споделил Кубрат Пулев. Предстоящи избори на 2 април, незабавно след най-важния ден на лъжата - 1-ви, е нещо, което като посока когато стартира предизборната акция съвсем всеки ден по тази причина ще си приказваме ", сподели той на старта на предаването си.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР