Водещият на Стани Богат Михаил Билалов остана впечатлен от острия

...
Водещият на Стани Богат Михаил Билалов остана впечатлен от острия
Коментари Харесай

Юристка изуми Билалов! Каква тайна издаде

Водещият на " Стани Богат " Михаил Билалов остана впечатлен от острия като бръснач ум и бързите реакции на участника в шоуто миналата вечер Димитър Атанасов. Завършилият " Корпоративна сигурност " мъж от Горна Оряховица отговори бързо и правилно на първите въпроси и елементарно проработи сума от 1500 лв..

Това даде мотив на Билалов да направи комплимент на брачната половинка на Атанасов, която го поддържаше в профил.
-->
" Снежана, какво става тука, той е първенец ", сподели Билалов.

" Абсолютен ", потвърди видимо доволната жена.

" Така ли е у дома, какво вика, като гледа " Стани Богат ": " Тоя как не го знае това? ", последва нов въпрос на Билалов, на който с дамата отговори още веднъж: " Абсолютно ", и с грейнала усмивка на лицето.

Преди това Михаил и Димитър имаха занимателен спор при един от въпросите, на който трябваше да бъде отговорено къде човек постоянно се кълне да казва истината.

Атанасов сподели, че може би в кръчмата след определен момент от време се споделя истината, само че правилният отговор е, че се случва в съда.

Последва крилата фраза на Билалов: В кръчмата се споделя всичко, само че не и истината.

В последна сметка Димитър Атанасов си потегли с 5000 лв. от телевизионната игра.

„ Добре пристигнала на една приключенска душа. Много съм впечатлен, че си изкачила връх Килиманджаро. Кога си го изкачила? “, зададе въпрос Билалов.

„ 2014 година беше, само че стана по-трудно, в сравнение с си го представях. Отне 10 денонощия цялото нанагорнище, голямата компликация беше доста изненадваща за мен, това че толкова огромен мраз през нощта в палатките, спяхме с безусловно всички горни облекла и с обувки, с цел да издържим, и това че в продължение на 10 дни не се къпе човек, без значение от цялото това изпитание и другите климатични пояси, през които минаваш “, отговори Ирина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР