Водещият на „Ергенът“ Наум Шопов открехна завесата и разкри подробности

...
Водещият на „Ергенът“ Наум Шопов открехна завесата и разкри подробности
Коментари Харесай

Наум Шопов с интригуващи разкрития за Ергенът

Водещият на „ Ергенът “ Наум Шопов открехна завесата и разкри детайлности за шоуто, което се снимаше предишното лято в Турция.

„ Няма по какъв начин да разберете какъв брой комплицирано е проведен снимачният развой. Действието се развива в друга страна, екипът наброява съвсем 80 индивида, всичко се снима с 9 камери. Понякога действието се развива не на едно, а на две места, когато Виктор е на среща с едно момиче, а останалите са във вилата или имат групова игра. На двете места би трябвало да се снима и то непрекъснато “, съобщи Наум.

„ Когато си на място, на което от самото начало има камери, в един миг забравяш за наличието им. Отпада първата поведенческа цедилка, огромна част от дамите демонстрираха себе си и поради това предаването стана толкоз забавно “, отговори Шопов на въпрос дали счита, че девойките са се държали друго, когато няма камери, написа Secret.bg.

На въпрос за какво се е снимало тъкмо в Турция, артистът съобщи, че подобен е форматът. „ Идеята е да бъде на екзотично място, да се пресъздаде сантиментална конюнктура. Турция беше едно от най-удобните места, където може да се случи, най-малко за първия сезон “, сподели той.

Наум призна, че 90% от думите му са сюжети, точно екипът на шоуто е намирал информацията за розите, с която той залива феновете всякога.

„ Преди всяка гала аз и Виктор оставахме сами и дискутираме по какъв начин се усеща, какво се е случило и какво счита да направи. В огромна част от случаите моите догатки кое момиче ще си тръгне, бяха верни. Но имаше няколко случаи, в които неговият избор ме изненада “, прям е звездата от „ Откраднат живот “.

Той отхвърля изрично изборът на Виктор да е сюжет. „ Това би обезмислило пътуването ни до Турция. Форматът „ Ергенът “ има над 180 сезона по целия свят. В тях има доста образци, в които хора се намират, влюбват се и се женят “, добавя той.

„ Трудно помня имена, да запомня имена и забавни обстоятелства за 22 девойки не беше изключително елементарно. Преди да стартираме да снимаме си бях направил тетрадка с имената, името на момичето и забавни обстоятелства за нея. Казах на продуцента, че е доста значимо никой в никакъв случай да не ме хване с тази тетрадка, тъй като е рисково, за благополучие нямах проблеми и научих всичко за девойките “, продължава Наум.

Шопов не пропусна да се оплаче също, че половинката му Теа и всичките им другари го тормозят, с цел да им разкрие какво ще се случи в шоуто.

Двамата с Виктор всеки ден обсъждали какво се случва на място, само че не си разрешавал да даде препоръки кое момиче да изгони. Той призна, че Виктор спи на друго място. „ През деня той е ангажиран, или е с някое момиче. Много е значимо срещите му с тях да бъдат единствено пред камери, с цел да може да виждате обективно тяхното опознаване “, продължава той.

„ Когато денем имаше игра, налагаща моето наличие, бях на терен. Когато нямаше потребност от моето наличие, не съм седял там. Имах удоволствието моите девойки да са в Турция и дружно обикаляхме по плажовете. По време на коктейлите бях там неразделно. Това са моментите, в които се случват най-интересните неща и аз би трябвало да съм там и да съм осведомен. Когато не се постановяваше да съм пред камерите, бях на видеоконтрола и гледах всичките девет камери “, разкрива Шопов.

„ На моменти се вижда, че Виктор има слушалка в ухото, да има такива моменти, само че това е единствено по време на церемонията на розата. Защо Виктор има слушалка? Много е значимо камерите да съумеят да бъдат ориентирани към девойките и да запишат всичко “, добавя той.

Шопов е безапелационен, че нито Виктор, нито девойките са имали достъп до телефон, с цел да могат да се потопят в атмосферата на шоуто.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР