Водещият автомобилен дилър у нас Промосейл отвори новия си модерен

...
Водещият автомобилен дилър у нас Промосейл отвори новия си модерен
Коментари Харесай

Промосейл - новото бижу за автомобили в Пловдив

Водещият авто дилър у нас " Промосейл " отвори новия си съвременен шоурум в Пловдив. След Стара Загора и София автокъщата, която е насочена във високия клас коли, се откри и в града под тепетата. 



На формалното разкриване на новия си обект на ул. " Васил Левски " 205 домакините бяха поканили представители на българския бизнес хайлайф, банкери, строители, бизнесмени и вложители. Гостите можеха да се насладят на голямо многообразие от суперавтомобили, на което биха завидели даже формалните представителства на водещите марки в автомобилния бизнес.



Посетителите могат да се допрян до последното високопроходимо б​ъги в гамата на " Мерцедес Бенц "  - лимитирания модел на легендата G Class 4x4 на квадрат, до свръхбързото Ferrari SF90.



С трето си посланичество на територията на България автокъщата затвърди позицията си на водещ дилър на коли у нас. Успехът й се дължи както на разнообразието на автопарка, по този начин и на гъвкавите условия на финансиране и изцяло обслужване на клиента до предаването на ключа на мечтаното возило.



Освен богата складова наличност от коли, " Промосейл " предлага и доставка на гаранционни модели на водещите премиум марки от всяка точка на света. В близко бъдеще " Промосейл " Пловдив ще затвори кръга за още по- сложно обслужване на клиентите си с построяването на детайлинг, автокозметичен и гуми център, както и пункт за годишни механически прегледи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР