Водещата на новини Нийна Пачолк се е самоубила с пистолет

...
Водещата на новини Нийна Пачолк се е самоубила с пистолет
Коментари Харесай

Самоубийство от ревност: Водеща на новините купува пистолет и след минути слага край на живота си

Водещата на вести Нийна Пачолк се е самоубила с револвер единствено 90 минути откакто го е купила от оръжеен магазин в Уисконсин.
Трагичният завършек на живота и
идва откакто годеникът и Кайл Хаасе се разделя с нея единствено седем седмици преди да се оженят. Раздялата идва след бурна 2-годишна обич, изпълнена с пиене и клюки за любовни връзки. Нийна даже разказала на другар, че е намирала женско долни дрехи в къщата, в която са живели с Хаасе.

Пачолке е открита мъртва предишния месец в дома си.

Самият Хаасе подава сигнал на 911 и моли полицията да направи инспекция в дома, само че когато служителите на реда идват, към този момент е прекомерно късно.
Кайл през това време е на път
за Минесота, с цел да посети майка си дружно с децата. По пътя той беседва с Нийна, която му споделя, че „ ще направи нещо “, само че без да конкретизира какво.

Служителите на реда откриват Нийна в килер, облегната на стената, с огнестрелно оръжие, паднало до дясната и ръка.

Има и диря в стената, където патронът е минал през черепа и в гипсокартона.

На скрина в спалнята са намерили касова записка от магазин за огнестрелно оръжие Zingers and Flingers, където Нийна е купила 9-милиметровия револвер в 10 часа сутринта, единствено 90 минути по-рано.

В нощта преди гибелта си тя е търсила в Гугъл всяакви способи за това по какъв начин да постави завършек на живота си, откриват от полицията.
“Обичам те, Кайл. ”
“Винаги съм и постоянно ще го върша. Въпреки че ме унищожи, имах вяра. Толкова скърбя, че ви предизвиквам това, само че към този момент не мога да се оправя с тази болежка. ” 

Това е последното известие, което Нийна е изпратила до Кайл.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР