11 са вече убитите при кървавата трагедия в оживено танцово

...
11 са вече убитите при кървавата трагедия в оживено танцово
Коментари Харесай

Жертвите на стрелбата в танцовото студио в Калифорния са вече 11

11 са към този момент убитите при кървавата покруса в оживено танцово студио в Монтерей парк, Калифорния, оповестиха медиите в Съединени американски щати. Починал е един от десетте ранени, откарани в болница.

72-годишният азиатски преселник, който извърши убийствата, преди самичък да отнеме живота си, в миналото е бил постоянен клиент на клуба за танци в Калифорния, където се случи последната всеобща пукотевица в Америка, съобщи Агенция Франс Прес.

Хуу Кан Тран употребява полуавтоматичен револвер, Свидетели настояват, че килърът е стрелял безсистемно в танцовото студио Star Ballroom в Монтерей Парк, град с преобладаващо азиатско население покрай Лос Анджелис. Двадесет минути по-късно той е пресрещнат и обезоръжен от млад служащ в различен танцов клуб, след което се впуска в бягство.



Докато дребният град се пробва да осъзнае нещастието, стартира да се появява информация за обвинения. Тран, чието име е типично виетнамско, е емигрирал в Съединени американски щати от Китай, съгласно брачното удостоверение, което някогашната му брачна половинка сподели на CNN. Жената споделя пред малкия екран, че се е срещнала с Тран преди две десетилетия в студиото за бални танци Star Ballroom Dance Studio, където той е бил постоянен участник. Той й е предложил безвъзмездни, неофициални уроци.

Двойката се омъжва малко по-късно, само че бракът не продължава дълго. Жената споделя, че Тран, който от време на време работел като водач на камион, не е бил нападателен, само че можел да бъде припрян. Съдебни документи, представени от CNN, демонстрират, че двойката се развежда през 2006 година



Мъж, който твърди, че е познавал добре Тран сред 2000 и началото на 2010 година, споделя пред телевизионния оператор, че по това време е бил постоянен клиент на танцовото студио. Приятелят описал по какъв начин Тран съвсем всяка вечер пътувал от вкъщи си в Сан Габриел, град на към четири километра от Монтерей Парк.

Заподозреният се оплаквал от учителите по танци, които съгласно него казвали “зли неща за него ”, споделя мъжът пред теревизията. Той разказва Тран като “враждебно надъхан към доста хора там ”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР