Полицай от Милуоки беше смъртоносно прострелян при преследване на заподозрян

...
Полицай от Милуоки беше смъртоносно прострелян при преследване на заподозрян
Коментари Харесай

Полицай от Милуоки беше застрелян при преследване на заподозрян в грабеж

Полицай от Милуоки беше смъртоносно прострелян при гонене на обвинен в обир. Заподозреният също е умрял от огнестрелна рана, оповестиха от полицията, съобщи Асошиейтед прес.

Началникът на полицията в Милуоки Джефри Норман съобщи, че обвиненият е пренебрегнал командите на чиновниците и побягнал, откакто те са пристигнали на мястото на грабежа в южната част на града.

След това един от служителите на реда настигнал обвинения и се стигнало до битка. И двамата мъже стреляли с оръжията си. Раненият служител на реда, 37-годишният Питър Джървинг, умрял в болница, съобщи Българска телеграфна агенция.

Заподозреният, 19-годишният Терел Томпсън, е умрял на място. Полицейският шеф сподели, че не е ясно незабавно дали Томпсън е умрял от изстрел на Джървинг или от самопрострелване. Томпсън в понеделник е бил наказан на една година пробация, откакто се призна за отговорен по обвиняването за сборичкване и бягство, повдигнато против него през юли 2021 година, сочат правосъдните документи.

Както и в други обитаеми места в Америка, насилието с огнестрелно оръжие е проблем от години в града с 569 000 поданици. Според базата данни на „ Милуоки джърнъл сентинел “ през предходната година в града са били убити 224 души, през 2021 година – 197 души, а през 2020 година – 190 души, като към 90 % от тях са били
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР