Ветеран от армията беше прострелян смъртоносно в лицето в ранните

...
Ветеран от армията беше прострелян смъртоносно в лицето в ранните
Коментари Харесай

Насилието в Чикаго: Ветеран от армията застрелян в лицето, докато си разхождал кучето

Ветеран от армията беше прострелян смъртоносно в лицето в ранните часове на вторник, до момента в който разхождал кучето си. 30-годишният мъж е открит на улицата, в пресечка 3400 на West 30th Street в Little Village с огнестрелна рана в лицето, заяви abc7chicago.com, като се базира на полицията. Той бил откаран в болница “Маунт Синай ”, където по-късно умрял.

Семейството разпознава мъжа като Джейсън Бенитес – деец от армията, който преди малко се е завърнал след четири години работа в Южна Корея.

“Той служи на страната си и това е методът, по който му плащаме. Така му плащаме, откакто се върне от работа ”, сподели Алфредо Бенитес, татко на убития.

Бенитес преди малко се бил прибрал от втората си работа и разхождал кучето си, когато, по думите на бащата, е бил атакуван от засада пред публичната пералня на ъгъла.

“Само тъй като носиш качулка, това не значи, че си разбойник. Навън е студено ”, сподели Бенитес-старши.

Той добави, че следователите се пробват да извадят записи от околните камери за наблюдаване, надявайки се, че демонстрират нещо, което да разпознава индивида или хората, които са умъртвили сина му.

В момента няма арестувани. Води се следствие.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР