Водачът в Източната конференция на Националната хокейна лига на САЩ

...
Водачът в Източната конференция на Националната хокейна лига на САЩ
Коментари Харесай

Филаделфия би водача в Източната конференция на НХЛ

Водачът в Източната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада Тампа Бей загуби като хазаин с 3:5 от отбора на Филаделфия. Поражението постави завършек на серията на "светкавиците " от 8 следващи победи вкъщи, само че все пак водачеството на Тампа в Атлантическата дивизия не е застрашено по никакъв метод.

Стивън Стамкос даде задатък на Тампа през първата част, само че с голове на Симъндс и Гостисбиър през втората Филаделфия направи поврат. Брендън Пойнт възвърне равенството за 2:2, само че 2 минути преди края на втората част Кутюрие се разписа за 3:2. В началото на последния интервал Менинг повиши на 4:2, само че Тайлър Джонсън възвърне очакванията на домакините с гол 11 минути преди края. В заключителните секунди обаче Филипула означи деветия си гол за сезона, с което оформи и крайното 5:3 за Филаделфия.

Уинипег Джетс продължава със мощните си игри през сезона, откакто се наложи като хазаин с 4:2 над Ню Йорк Айлендърс. Успехът, комбиниран със загубата на Нешвил с 2:4 от Минесота, разреши на Уинипег да поведе в Централната дивизия.

Детройт победи като хазаин Ню Йорк Рейнджърс с 3:2 след осъществяване на дузпи. В "Литъл Цезарс Арена " в Детройт домакините се озоваха в ролята на догонващи на два пъти. Първо, Давив Дешарне даде задатък на "рейнджърите " в края на първата третина, само че в средата на втората Андреас Атанасиу изравни за "червените криле ". /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР